Planetcash.nl

Beste apps om online geld te verdienen

Beste apps online geld verdienen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Heb je weinig tijd voor een bijbaan, maar kun je maandelijks wel wat extra centen gebruiken? Dan heb je geluk want er bestaan tegenwoordig verschillende applicaties, die je hierbij kunnen helpen. In deze blogpost vind je daarom de beste apps om online geld te verdienen!

Houdt er trouwens wel rekening mee dat de meeste apps uit onderstaand rijtje via PayPal uitbetalen. Het is dus verstandig om vooraf een PayPal rekening aan te maken, anders kun je namelijk in veel gevallen geen uitbetaling ontvangen.

Beste apps om online geld te verdienen

Tegenwoordig schieten er talloze apps uit de spreekwoordelijke bodem, waarvan minimaal de helft beweert het beste platform te zijn om online geld te verdienen. In de praktijk werkt dit vaak toch nét even anders!

Sommige apps claimen dat ze bijvoorbeeld binnen enkele werkdagen uitbetalen, terwijl gebruikers soms wekenlang kunnen wachten op hun geld. In het ergste geval ontvang je helemaal geen niets op je rekening en kun je dus fluiten naar je centen.

Onderstaande lijst bevat daarom puur en alleen apps waarmee je 100% verzekerd bent van extra centen op je rekening. Ben je benieuwd naar andere manieren om geld mee te verdienen? Lees dan vooral ook deze blogposts even goed door!

1. Swagbucks

Swagbucks is ongetwijfeld één van de beste apps om online geld mee te verdienen. Het platform is beschikbaar voor smartphone en tablet, maar je kunt Swagbucks ook gewoon via de laptop gebruiken.

Nadat je bent aangemeld kun je kiezen uit allerlei manieren om de zogeheten Swagbucks bij elkaar te verzamelen. Denk hierbij aan onder anderen het spelen van games, korte video’s en reclames kijken, enquêtes maken en online shoppen bij talloze webwinkels.

Voor elke opdracht die je hebt voltooid ontvang je dan een aantal punten. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor beloningen. Je kunt kiezen om bijvoorbeeld contant geld op je PayPal-rekening te laten storten.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je beloning in de vorm van een cadeaubon te laten uitbetalen. Meestal duurt het zo’n twee werkdagen voordat het geld op je rekening staat.

Download: Android / iOS

2. Zareklamy

Zareklamy is momenteel alleen nog maar geschikt voor Android. Je kunt via deze app op allerlei manieren inkomsten genereren. Denk bijvoorbeeld aan het browsen op websites, bekijken van video’s en advertenties.

Daarnaast kun je als gebruiker van Zareklamy ook betrokkenheid op sociale media creëren, door bijvoorbeeld het plaatsen van comments en reviews. Dankzij de uiteenlopende opdrachten, die je moeiteloos kunt uitvoeren, past Zareklamy prima tussen dit rijtje apps om online geld te verdienen.

Verder is het mogelijk om enquêtes in te vullen en je te abonneren op nieuwsbrieven in ruil voor een kleine beloning. Heb je minimaal een bedrag van € 20 bij elkaar, dan kun je het geld binnen 2-3 werkdagen op je PayPal-rekening laten bijschrijven.

Download: Android / iOS

3. Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards laat je korte enquêtes invullen om Google Play-tegoed te verdienen. De app is door het team van Google Surveys gemaakt en laat gebruikers 1 á 2 keer per week een relevante enquête invullen.

Zodra je deze hebt ingevuld ontvang je hiervoor een beloning. De vragen variëren per enquête en weerspiegelen doorgaan de locaties waar je kortgeleden bent geweest. Voor elke enquête die je volledig invult, verdien je maximaal € 0,80 aan Play-tegoed. Hiermee is Google Opinion Rewards een prima app om online geld te verdienen.

Download: Android / iOS

4. Roamler

Roamler is een toegankelijke app waarmee vrijwel iedereen een leuk extraatje kan bijverdienen. Zodra je bent aangemeld kun je bijvoorbeeld als mystery shopper langs een supermarkt gaan om foto’s van bepaalde schappen en/of producten te maken!

In deze winkels voer je dus bepaalde taken uit voor belangrijke merken om vervolgens direct betaald te worden. Dankzij jouw foto’s kunnen bedrijven betere analyses uitvoeren, zodat de producten uiteindelijk beter gaan verkopen.

Download: Android / iOS

5. QuickThoughts

QuickThoughts is één van de simpelste apps om online geld te verdienen. Als gebruiker vul je namelijk enquêtes in en voor elke enquête die je voltooid ontvang je dan een kleine beloning.

Hierbij is het overigens wel belangrijk om te vermelden dat je beloningen alleen in de vorm van een cadeaubon kunt laten uitbetalen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon van Bol.com of iTunes.

Ook is het vrij lastig om een geschikte enquête te vinden, waardoor je soms behoorlijk lang bezig bent met het voltooien van de vragenlijsten.

Download: Android / iOS

6. Sweatcoin

Sweatcoin is de perfecte app voor iedereen die dagelijks een flink aantal stappen maakt. Dankzij deze app kun je namelijk virtueel geld verdienen in de vorm van Sweatcoins.

Voor elke 1000 stappen die je zet ontvang je 1 Sweatcoin. Hier gaat overigens wel een kleine 5% commissie vanaf, dus bij 10.000 stappen krijg je 9,5 Sweatcoin.

Deze kun je trouwens niet direct inwisselen voor geld, maar binnen de app kun je talloze manieren vinden om je zuurverdiende Sweatcoins te besteden.

Download: Android / iOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *