Geld verdienen met crypto
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Geld verdienen met crypto doe je zo!

Ben je van plan om binnenkort te starten met het traden van cryptocurrencies? Dan helpt de redactie van Planetcash.nl je graag op weg! In deze blog vind je daarom de beste manieren om geld te verdienen met crypto.

Misschien ken je de succesverhalen wel van mensen die claimen dat je binnen no-time steenrijk kunt worden door te handelen in bitcoin en andere cryptomunten.

Een lucratieve business zou je denken en dat is het misschien ook wel. Toch heeft ook de crypto wereld een minder populaire kant. Naast het feit dat je flink wat geld kunt verdienen, kun je namelijk ook gewoon verliezen. Je zult zeker niet de eerste zijn die z’n digitale valuta in rook ziet opgaan.

Onderstaande tips zijn zeker voor beginners geen overbodige luxe. Lees dus vooral even verder en kom erachter hoe je van crypto nóg meer crypto kunt maken.

Inhoud

Hoe begin je met crypto?

Investeren in een bepaalde cryptomunt kan flink wat extra centen opleveren. Echter brengt de hoge volatiliteit van de cryptocurrency-markt ook een aantal risico’s met zich mee. Je kunt hierdoor erg snel geld verdienen met crypto, maar zeker ook verliezen.

Voor beginners kan het daarom interessant zijn om jezelf aan te melden voor een online cursus. Denk bijvoorbeeld aan de Crypto Masterclass, een Nederlandstalige cursus waarin je de basisprincipes van het traden in cryptomunten op een toegankelijk manier krijgt uitgelegd.

Na het volgen van zo’n online cursus kun je vaak pas écht geld gaan verdienen met crypto. De kans is namelijk vrij klein dat je zonder kennis en ervaring direct een flink bedrag kunt binnenharken. Hiervoor heb je toch enige vorm van training nodig, zodat je ook weet waar je precies mee bezig bent.

Mocht je toch liever zelf de wereld van Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Ripple en talloze andere crypto’s ontdekken? Maak dan eerst een account aan op een platform zoals Coinbase of Bitvavo.

Misschien ook interessant:

Geld verdienen met crypto

Er bestaan talloze manieren om geld te verdienen met crypto. Ben je nieuw in de wereld van crypto en wil je misschien eerst weten wat cryptocurrency precies betekent? Check dan vooral even deze blogpost.

Hieronder vind je een aantal bewezen methodes, zodat je veilig kunt beginnen met handelen in verschillende cryptomunten. Voordat je begint is het van belang om een bepaalde basiskennis op te bouwen. Wil je succesvol handelen op de forex-markten dan zul je moeten leren om candlesticks te lezen en candlestick patronen te herkennen.

geld verdienen met crypto

1. Handelen in cryptocurrency

Dankzij de hoge validiteit van cryptomunten kent de crypto-markt over het algemeen enorme swings. Het komt dus ook regelmatig voor dat een bepaalde valuta op één dag 10% tot 20% is gestegen.

Een toegankelijke manier om geld te verdienen met crypto is het zogeheten daytraden. Een populaire methode waarbij je meerdere keren per dag orders koopt en vervolgens ook weer probeert te verkopen.

2. Bitcoin mining

Het minen van cryptocurrencies is een simpele manier om geld te verdienen met crypto, zonder dat je hiervoor geld hoeft in te leggen. Het enige dat je nodig hebt hiervoor is een computer (GPU-kracht) en speciale software.

Als mijnwerker krijg je betaald als een soort accountant. Je bevestigt de legitimiteit van bitcoin-transacties. Een proces dat voornamelijk bestaat uit het voltooien van “blokken” van geverifieerde transacties die aan de blockchain worden toegevoegd. Meer hierover in een volgende blogpost!

3. Crypto staking

Naast bovenstaande manieren bestaan er nog genoeg andere opties om geld te verdienen met crypto. Zo kun je sommige cryptocurrencies voor een bepaalde periode vastzetten. Dit wordt onder andere gedaan om het netwerk van zo’n cryptomunt te versterken.

In ruil hiervoor ontvang je dan een beloning, ook wel staking genoemd. Dankzij deze manier kun je dus in principe geld met crypto verdienen, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Naast de staking beloning zul je natuurlijk ook gewoon profiteren als de cryptomunt in waarde stijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *