Planetcash.nl

Planetcash is een persoonlijke financiële blog met de focus op het online verdienen en besparen van geld. We doen wekelijks onderzoek naar buitengewone, misschien soms wat ongebruikelijke maar vooral slimme manieren om meer geld te verdienen en minder uit te geven.

Dit is overigens geen blog om ‘Snel rijk te worden’! Deze site is bedoeld voor iedereen die meer financiële vrijheid in zijn of haar leven willen creëren. Een website voor iedereen die vaardigheden, kennis en tijd wil inzetten als tools, zodat je bijvoorbeeld geen bijbaan nodig hebt, of gewoon wat extra geld wilt verdienen in je vrije tijd.

Planetcash.nl is eind 2020 opgericht door Team Planetcash. We doen ons best om originele content van hoge kwaliteit te leveren. Onze site heeft als doel gesteld om de beste manieren om online geld te verdienen aan onze lezers te presenteren.

Hierbij maakt het niet uit of je simpelweg wat extra spaarcenten wilt opbouwen, of een serieuze crypto investering wilt doen. Bij Planetcash.nl vind je genoeg betrouwbare voorbeelden om het saldo van je digitale portemonnee te verhogen.