Planetcash.nl

Betaalde enquêtes: online geld verdienen met Panelclix

Betaalde enquetes

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Welkom in de wereld van het online geld verdienen. In deze blog bekijken we de betaalde enquêtes van Panelclix. We leggen uit hoe het marktonderzoek werkt en we kijken of deze vragenlijst veilig en betrouwbaar is. Blijf lezen!

Wat is Panelclix

We beginnen met de vraag: wat is Panelclix? Simpel gezegd is Panelclix een zelfstandig bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van panels en het laten invullen van betaalde enquêtes. Dit bedrijf verzamelt niet alleen groepen die een oordeel mogen uitspreken over een product, dienst of service.

Ook laat het betaalde enquêtes invullen voor gerenommeerde instanties zoals universiteiten, onderzoeksbureaus en overheden. Verder is Panelclix een onderdeel van Euroclix dat al tientallen jaren bestaat en nog steeds door veel mensen als zeer betrouwbaar wordt ervaren of gereviewd.

Dit soort enquêtebedrijven, ook wel cashback sites genoemd, zijn dus organisaties waar je door te klikken online geld kunt verdienen. Euroclix biedt een soort van marktonderzoek dat betaalde enquêtes selecteert op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Dit betekent dat je vragen krijgt over actuele onderwerpen die jou als persoon daadwerkelijk interesseren.

Verder bevat het programma een aantal mogelijkheden om door te sparen of je laat de gespaarde euro´s overboeken naar een betrouwbaar bankrekeningnummer. Je ontvangt doorgaans binnen 3 tot 7 werkdagen het geld op jouw persoonlijke account.

Tip van Planetcash: wil je heel graag geld verdienen met klikken en ben je klaar met online enquêtes die niet betrouwbaar zijn? Kies voor Panelclix>>

Betaalde enquêtes

Hoe werken de betaalde enquêtes van Panelclix?

Misschien wel de belangrijkste vraag van het artikel hoe werken de betaalde enquêtes van Panelclix? Als eerste stap bij het online geld verdienen met klikken, maak je een account aan op Panelclix.nl. Hiervoor vul je jouw naam en persoonlijke gegevens in. Na het aanmaken van een account kun je Clix verdienen met:

  • E-mails lezen
  • Enquêtes
  • Mailacties
  • SportClix of LuckyClix
  • Online shoppen
  • Betalen met EuroClix creditcard

Als je deelneemt aan de bovenstaande klikopdrachten, dan krijg je daarvoor punten op je saldo gestort. Bij Panelclix kun je met 1000 Clix een bedrag van 10 euro uitcashen. Dit vermogen kan tevens groeien tot 50.000 Clix, omgerekend is dat ongeveer 850 euro.

Daarnaast kun je geld verdienen door online te shoppen, leden te werven en mee te doen aan loterijen of sportsbetting. In dit geval kun je dus deelnemen aan een van de meest uitgebreide spaarprogramma´s in deze branche beschikbaar.

De opvallende voordelen van betaalde online enquêtes bij Panelclix in vergelijking met andere marktonderzoeken is het veranderende aanbod. Deelnemers krijgen van tevoren een aantal selectievragen die bepalen uiteindelijk of je mee mag doen aan het onderzoek.

Bovendien wordt elk antwoord dat je geeft tijdens de vragenlijst opgeslagen en toegevoegd aan jouw profielkenmerken. Het is dan ook belangrijk dat je de vragen eerlijk beantwoord. Anders kan Panelclix je account weigeren en kun je geen betaalde enquêtes meer invullen.

Misschien ook interessant:

Is betaalde online enquetes veilig & betrouwbaar?

Het antwoord is eenvoudig. Ja. De betaalde enquêtes van Panelclix zijn betrouwbaar. Het spaarprogramma heeft al meer dan 250.000 leden en staat al jaren op de nummer 1 in Nederland. Bovendien is Panelclix een betrouwbaar lid van de Marktonderzoekassociatie (MOA) en de Europese marktonderzoeksbureaus. Verder staat op de website dat Panelclix elke gedragscode volgt en zich houdt aan de regels die de MOA heeft opgesteld.

Mijn persoonlijke ervaring & review van de betaalde enquêtes bij Panelclix: toen ik zelf net begon met online enquêtes, had ik al na 2 weken 1.500 Clix gespaard. In anderhalve maand is dit bedrag tot 3.000 gegroeid. Dit is een leuk bedrag om in ontvangst te mogen nemen. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat de website een betrouwbaar platform is.

Wil je nu jouw ervaring delen of heb je weinig ervaring met de betaalde enquêtes van Panelclix? Laat gerust een bericht achter in de comments of stel je vraag hieronder. Uiteraard proberen we dan zo snel mogelijk met een antwoord te reageren.

One Response

  1. De betaalde enquêtes van PanelClix betalen wel uit, maar het kan best lang duren voordat je daadwerkelijk een vragenlijst kunt invullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *