Planetcash.nl

Review: Crypto Masterclass van AllesOverCrypto

Crypto Masterclass Review

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Zoek je een betrouwbare review van de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto? Of wil je gewoon graag weten of de cursus je geld ook daadwerkelijk waard is? In deze blog lees je mijn ervaring met de beginnerscursus van AllesOverCrypto.

Deze online training biedt namelijk een Alles-in-1 pakket voor iedereen die met crypto geld wilt verdienen. Je leest hieronder alles over de inhoud, wat de ervaringen van andere klanten zijn en in hoeverre de cursus voor jou iets kan betekenen.

Wanneer je crypto wilt gaan traden om bijvoorbeeld een inkomen te genereren, dan is het normaal gesproken verstandig om je vooraf goed in te lezen. Er bestaan allerlei technieken en strategieën die je kunnen helpen om een succesvolle daytrader te worden.

Wat is de Crypto Masterclass?

Uiteraard bevat onderstaande Crypto Masterclass review een duidelijke uitleg over de inhoud van de cursus. Iedere deelnemer krijgt door middel van online trainingen waardevolle kennis en informatie geleerd over manieren waarmee je geld kunt verdienen met crypto.

Het programma bestaat uit 7 modules die je helpen om bijvoorbeeld winstgevende strategieën in de praktijk toe te passen. Daarnaast leer je trends te herkennen en cryptomunten te vinden met hoge verwachtingen voor in de toekomst. Hierdoor worden de meeste deelnemers binnen enkele weken een winstgevende daytrader.

Het idee achter de training begon eigenlijk bij een klein boekje, de Bitcoinbijbel (welke je bij de cursus krijgt) en heeft zich vanaf daar uitgebreid richting de meest volledige crypto cursus van Nederland. Uiteindelijk helpt de cursus om zonder al te veel voorkennis toch behoorlijk wat geld te verdienen met crypto. Dit alles op een zo verantwoord mogelijke manier én zonder te gokken.

Wie zijn de bedenkers?

De bedenkers van de Crypto Masterclass zijn Patrick Suiker en Derek Westra. De twee mannen hebben samen al duizenden Nederlanders ingewijd in de wereld van de cryptomunten.

De website Alles over Crypto bevat diverse cursussen en e-books. Het is dan ook logisch dat veel mensen willen weten of de training betrouwbaar is. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze jongens te vertrouwen zijn. Ze zullen dus ook niet proberen om bijvoorbeeld achter iemands rug om zoveel mogelijk winst voor zichzelf te maken.

Patrick Suiker

Patrick is ondernemer in bloed en nieren. Hij handelt al vanaf z’n 4e en houdt zich bezig met van alles en nog wat. Hieraan toegevoegd heeft hij een master Entrepreneurship afgerond. De man heeft een vriendelijk karakter en doet er alles aan om mensen bewust te maken van het feit dat ze een passief inkomen kunnen genereren door middel van daytraden of investeren in crypto.

Dankzij Litecoin is Patrick in 2013 tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto. Sindsdien heeft hij namelijk geen enkele droom meer gehad, waar crypto niet in voorkwam.

Derek Westra

Derek houdt zich vooral bezig met de psychologie rondom de economie. Hij heeft een master behaald binnen de gedragseconomie & speltheorie. Wanneer hij met crypto in aanraking kwam, wist hij zeker dat dit een ware revolutie zou gaan losmaken. Het kan zomaar zijn dat de waarde van sommige munten kan oplopen tot honderden euro’s.

Deze haast ongelofelijke fascinatie was het begin van de passie voor crypto. Daarnaast is Derek actief als zogeheten Growth Hacker en helpt bedrijven met het versterken en uitbreiden van hun positie binnen desbetreffende branche. In de resterende tijd zet Derek zich in voor een stichting die Afrikaanse dieren helpt. Een echte ondernemer dus.

Wat leer je tijdens de Crypto Masterclass?

Waarschijnlijk lees je deze Crypto Masterclass review, omdat je simpelweg wilt weten; wat je precies gaat leren tijdens de masterclass en/of de cursus ook daadwerkelijk je geld waard is? Tijdens deze laagdrempelige training maak je kennis met een aantal modules.

Je dient hierbij rekening te houden dat je per module ongeveer één dag bezig bent, om al het lesmateriaal door te nemen. De zevende module neemt overigens de meeste tijd in beslag. Je zult tijdens deze module jezelf de juiste mindset moeten aanleren. Dit zal vervolgens tijdens het traden in crypto gegarandeerd verschil maken.

De Crypto Masterclass bestaat uit:

 • Online training geld verdienen met crypto
 • Crypto Portfolio van 2020
 • 6 Cryptocurrency E-books
 • De ‘Million Dollar Template’

De lesstof bestaat uit zeven modules inclusief extra bonusmateriaal. Hieronder vind je meer uitleg over de inhoud van elke module. Één ding staat vast! Wil je optimaal profiteren van de masterclass? Dan zul je tijdens de lessen aandachtig moeten luisteren.

Tijdens elke module krijg je praktische tips en adviezen, zodat je daarna zelfverzekerd aan de slag kunt gaan. Uiteindelijk wil je natuurlijk zorgen dat je verliezen tot een minimum kunt beperken. De Crypto Masterclass bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Het geld van de toekomst
 • Module 2: Je eerste crypto’s kopen
 • Module 3: Bouw je onbreekbare kluis
 • Module 4: De verdiende beloning
 • Module 5: Wees de eerste investeerder
 • Module 6: De toekomst – Crypto Trading
 • Module 7: The Winning Mindset

Voordat je aan de eerste module begint is er een korte inleiding die je zeker niet wilt missen. Hierin krijg je meer informatie betreft het veilig handelen in digitale valuta. De gehele training bestaat uit 29 video’s, die samen goed zijn voor zo’n 9,5 uur aan onwijs leerzame lesstof.

Het is een voordeel dat de cursus niet alleen uit tekst en uitleg, maar ook uit ondersteunend videomateriaal bestaat. Dit maakt het een stuk makkelijker om de soms nogal taaie lesstof te begrijpen. Zodra je de modules met succes hebt doorlopen, krijg je van AllesOverCrypto.nl een officieel certificaat voor het behalen van de training.

Module 1: Het geld van de toekomst

De eerste module is direct een uitgebreide les over alles wat met crypto en blockchain te maken heeft. Je krijgt alle benodigde informatie over bitcoin, ethereum en andere zogeheten altcoins. Tijdens deze les wordt duidelijk wat allemaal achter de blockchain technologie schuil gaat en hoe dit samenwerkt met bitcoin.

J leert de meest populaire cryptocurrencies op toegankelijk wijze kennen. Daarnaast krijg je meer inzicht in bepaalde munten die bijvoorbeeld een veelbelovend toekomstperspectief bieden.

Je zult jezelf wel even door de stapel leesvoer moeten worstelen, maar het is het ongetwijfeld waard. Nadat je het lesmateriaal hebt doorgenomen zal je worden getest door middel van enkele vragen. Weet je 70% van alle vragen correct te beantwoorden dan kun je met de volgende module aan de slag gaan.

Samengevat bevat module 1 de volgende onderwerpen:

 • Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
 • Wat is bitcoin?
 • Wat is blockchain?
 • Wat is een ‘smart contract’ en hoe werkt dit?
 • Wat zijn cryptocurrencies en welke soorten kennen we?

Module 2: Crypto kopen

In de tweede module begint het eigenlijk pas echt leuk te worden. Je gaat namelijk leren hoe je crypto kunt kopen. Dit hele proces wordt aan de hand van een aantal video’s duidelijk uitgelegd. Vervolgens maak je weer een quiz om je kennis tot nu toe te testen.

Het Nederlandse trading platform dat je hiervoor gaat gebruik is Bitvavo. De exchange van Bitvavo is overzichtelijk en zeker voor een beginner goed te begrijpen. Je kunt al voor één euro beginnen met handelen en betalen kan via iDEAL. Andere platformen waarmee je leert traden zijn onder anderen:

 • Binance (grootste platform om crypto te handelen)
 • IDEX
 • BitMex
 • Litebit

Module 3: Bouw je ontbrekende kluis

Module 3 bestaat voornamelijk uit online veiligheid en het beveiligen en beschermen van je crypto wallets. Hoe beveilig je de bijvoorbeeld eerder gekochte cryptocurrency? Je wilt namelijk niet dat iemand toegang tot je wallets krijgt en dat je binnen no-time je cryptocurrency kwijt bent.

Verder maak je zelf natuurlijk ook een crypto wallet aan, en leer je bijvoorbeeld op welke manier je deze het beste kunt gebruiken. Bij de term ‘beveiliging’ denk je misschien wel direct aan 2FA authenticatie. Hoe je deze vorm van accountbeveiliging toepast wordt uiteraard ook in de instructievideo’s uitgelegd. De twee soorten wallets die tijdens module 3 aan de orde komen zijn:

 • Software wallets
 • Hardware wallets

Module 4: De verdiende beloning

De vierde module is misschien wel de meest geliefde module van de Crypto Masterclass. Deze les gaat met name over het uitbetalen van je winsten. Hoe kun je bitcoins tegen euro’s verkopen? Wat wordt bedoelt met de term Fiatgeld? Hoe kun je snel en voordelig in andere cryptocurrencies investeren? Onderdelen die je tijdens deze module kunt verwachten zijn:

 • Makkelijk je winsten uitbetalen (Bitvavo)
 • Snel over je geld beschikken (Bitonic)
 • Goedkoop winst binnenharken (Kraken)

Module 5: Wees de eerste investeerder

Deze module behoort wat mij betreft niet tot de meest interessante stukken uit de Crypto Masterclass. Het gaat tijdens deze les namelijk over de zogeheten ICO’s, ook wel Initial Coin Offering genoemd. Dit zijn vaak crowdfunding projecten, waarmee bijvoorbeeld nieuwe crypto projecten de ontwikkeling van hun diensten financieren.

ICO’s staan bij veel mensen ook wel bekend onder de naam ‘Airdrops’. Nieuwe projecten geven tijdens de eerste muntuitgifte meestal een behoorlijk aantal cryptomunten gratis weg. In deze module leer je waarom ze dit doen en hoe je hier bijvoorbeeld gebruik van kunt maken.

Deze module is misschien niet direct mega boeiend, maar je leert wel weer een degelijke manier om geld te verdienen met crypto. Je dient ook hier weer 70 procent van alle vragen goed te beantwoorden, anders kun je nog niet met de volgende module verder gaan.

Module 6: De toekomst – Crypto Trading

In vergelijking met de vorige module biedt dit onderdeel van de Crypto Masterclass een totaal ander perspectief. Je leert tijdens deze lessen namelijk de functies van een exchange kennen en hoe je de charts kunt gaan analyseren.

Verder leer je manieren waarmee je kunt inspelen op marktbewegingen en je leert de verschillende marktcyclussen kennen. Tijdens deze module zie je Derek en Patrick live handelen op de Kraken exchange. Deze praktische video’s leren je dus de fijne kneepjes van het vak, zodat je binnenkort als een succesvolle daytrader aan de slag kunt.

Module 6 behandeld de volgende onderwerpen:

 • Hoe werkt een crypto exchange? (12 minuten)
 • Bubbels, emoties en marktcyclussen (14 minuten)
 • Crypto op de juiste momenten kopen en verkopen dankzij support en resistance (10 minuten)
 • Begrijp de koers dankzij candlesticks (22 minuten)
 • Kijk mee met een live trade! (14 minuten)

Hoofdstuk 7: The Winning Mindset

Wil je winstgevend traden in cryptocurrency? Dan is het van essentieel belang dat je module 7 beschouwt als de fundering van je strategie. Deze module staat dan ook helemaal in het teken van een positieve mindset. De lessen zijn vernieuwend en zitten bomvol waardevolle informatie.

Onderstaande topics worden in module 7 uitgebreid behandeld:

 • Je droom – Wat motiveert jou in het leven?
 • De gemiddelde crypto trader – Het gevaar van je emoties
 • De grootste angsten – Wat zijn de gevolgen en hoe overkom je ze?
 • De duurste fouten – Leer ze herkennen en vooral voorkomen
 • Emoties overwinnen – De belangrijkste trucs om je emoties onder controle te krijgen
 • De tegenstander – Leer profiteren van andermans fouten
 • Emotionele skills – De 5 belangrijkste skills om succesvol te worden als crypto trader
 • Het zit allemaal tussen je oren – Word bewust van je zwaktes en maak er je krachten van
 • Zo blijven winnaars winnen – Hoe jij jezelf maximaal motiveert
 • Jij bent belangrijk – Durf jezelf op plek #1 te zetten in je leven

Mijn review & ervaring met de Crypto Masterclass

Hieronder deel ik mijn review over de Crypto Masterclass van AllesoverCrypto. Aan de hand van mijn persoonlijke ervaring met de online training kan ik met eerlijkheid zeggen dat de cursus veel bruikbare informatie bevat.

Laat ik voorop stellen dat mijn kennis over het handelen in cryptocurrencies niet meer in de kinderschoenen stond op het moment dat ik met de online training ben begonnen. Desondanks heeft de cursus een diepere context gegeven aan de kennis die ik reeds had opgedaan.

Sommige aspecten die tijdens de modules worden behandeld, die kun je bijvoorbeeld niet direct online terugvinden. Hiermee biedt cursus ongetwijfeld een meerwaarde t.o.v. andere trading cursussen. Dit geldt voor zowel beginners, als voor mensen die zelf misschien ook al de nodige kennis over crypto hebben vergaard.

Je leert namelijk echt alles, denk bijvoorbeeld aan; wat cryptocurrency nou eigenlijk is, wat een whitepaper is, hoe je crypto moet kopen, waar je precies op moet letten en hoe je kunt beginnen met daytraden? Aangezien de crypto wereld voor beginners vaak wat overweldigend kan zijn, biedt de cursus naast alle modules ook de mogelijkheid om kennis te maken met andere mensen binnen de community.

Dit maakt de cursus interessant voor iedereen die zijn of haar passie in crypto heeft gevonden. De laatste modules zijn vooral bedoelt om de mindset van een winnaar te verankeren. Dit is cruciaal om succesvol te handelen in crypto.

Wat ik verder erg handig vind is dat elke module wordt afgesloten met een quiz. Zo kun je testen of je weet wat er tijdens de module is besproken. De uitslag van de test geeft je dus ook direct de indicatie, dat je verder kunt naar de volgende module.

Is de Crypto Masterclass je geld waard?

Laat ik vooropstellen dat 997,- euro natuurlijk best wat geld is. Toch ben er daarnaast van overtuigd dat je niet alleen moet kijken naar wat de online training kost, maar ook naar wat het resultaat hiervan is. Anders zou ik natuurlijk een positieve review over de Crypto Masterclass schrijven.

Stel dat je met de kennis uit de modules van de cursus aan de slag gaat, dan weet ik zeker dat je de gehele investering er makkelijk uit kunt halen. Dit is natuurlijk grotendeels afhankelijk van je persoonlijke inzet en motivatie om door te gaan met crypto.

Aangezien je normaal gesproken alles zelf zou moeten uitzoeken, bespaart de cursus je natuurlijk ook gewoon enorm veel tijd en energie. De Crypto Masterclass is een compleet pakket met alle benodigde kennis en informatie om met cryptocurrency geld te verdienen.

Afsluitend is er een 90 (!) dagen geld terug garantie, dus je loopt geen enkel risico. Je hebt dus niets te verliezen en alles te winnen!

Crypto Masterclass

7 modules (in totaal 9,5 uur) aan videomateriaal | Je leert van de grootste crypto-experts van Nederland! | Toegang tot de V.I.P. Community The Zone! | Onbeperkt toegang |

Ja, die wil ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *