Planetcash.nl

Beste cryptomunten van 2020 | Top 5 crypto

Beste cryptomunten van 2020

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Planetcash zoekt elke maand naar de beste cryptomunten van 2020. Zodat jij ze eerder in huis hebt dan je vrienden. De meeste beginners vinden het moeilijk om de beste cryptocurrency te vinden. Ik ken dit gevoel, dus niet getreurd. Als je voor de eerste keer op zoek bent naar een nieuwe manier om geld te verdienen, kun je misschien een vraagteken zetten bij de term cryptocurrency. En dat gevoel probeer ik vandaag uit de wereld te helpen. 

Jij bent dus op zoek naar de beste crypto van 2020? Wil je in de Bitcoin investeren of koop je liever Ethereum? Deze pagina helpt je bij het vinden van de juiste crypto en bevat waardevolle informatie voor iedereen die voor het eerst wilt handelen op de cryptomarkt. Laten we beginnen.

Wat is cryptocurrency?

Wat is crypto? Cryptocurrency wordt vaak geassocieerd met (digitaal) versleuteld geld. Dat is ook geen wonder, gezien het woord afkomt van cryptografie. Cryptografie bestaat al sinds de Egyptenaren en houdt zich bezig met het versleutelen van geheime berichten.

Met behulp van dit artikel kun je tevens gewoon zelf de betekenis van crypto onderzoeken. Met de in dit artikel genoemde informatie, maar ook met onze top 10 crypto, beschik je over een geweldige bron van informatie.

Beste cryptomunten van 2020

Beste cryptomunten van 2020

In dit onderdeel behandelen we de beste cryptomunten van 2020. Het uitzoeken van goede cryptomunten die zorgen voor winst, is soms lastig. Daarom kijken we nu naar de cryptovaluta die volgens ons een prima rendement bezorgen.

1. Beste cryptomunten van 2020 | Bitcoin (BTC)

De kans bestaat dat je al vaker van Bitcoin hebt gehoord. Geheel begrijpelijk, momenteel is het de grootste cryptocurrency met een marktcapaciteit van € 160 miljard.

Deze cryptomunt domineert niet alleen de cryptomarkt, ook is het de oudste in zijn soort. Mocht Bitcoin ook in 2020 de koers aanhouden, dan is het een prima idee om geld te investeren in de BTC.

2. Ethereum (ETH)

Op dit moment ligt de prijs van Ethereum iets onder de € 400,- en komt met een marktcapaciteit van ongeveer € 100 miljard. De cryptomunt stijgt in 2020 met 140 % en speelt een belangrijke rol binnen de cryptowereld. Wil je in Ethereum investeren en ben je benieuwd of hij de moeite waard is?

Het antwoord op deze vraag weet niemand. We weten wel dat ETH sinds kort samenwerkt met PayPal en elke week positieve winsten behaalt. Daarom krijgt hij ook de tweede plek in deze lijst met de beste cryptomunten van 2020.

3. Ripple (XRP)

Ripple staat in de exchanges omschreven als XRP en staat niet zomaar in dit artikel over de beste cryptomunten van 2020. Deze crypto komt met een prijs van € 0,20 en een marktcapaciteit van € 10 miljard.

Experts zeggen dat Ripple eind 2020 de € 0,50 bereikt. Zo behaalt hij een rendement van 50 % en dat wil dus zeggen een verdubbeling van je investering. Daarom is deze cryptomunt zeker de moeite waard om in te investeren.

4. Litecoin (LTC)

Uiteraard vind je de Litecoin terug in deze lijst met de beste cryptomunten van 2020. Qua prestaties lijkt de Litecoin op die van Ripple. Beide zijn ze namelijk met ongeveer 8.000 % in waarde gestegen. De prijs van Litecoin is ongeveer 55,- en LTC heeft inmiddels een marktcapaciteit van € 3,5 miljard.

Deze cryptomunt volgt de prijs van andere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Hierdoor is het een aantrekkelijke munt voor ervaren investeerders en mensen die nieuw zijn in de cryptowereld.

5. Beste cryptomunten van 2020 | Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash staat bekend om zijn unieke concept. Deze cryptomunt kan namelijk blokgroottes van 8 MB versturen. Dit is acht keer groter dan die van Bitcoin (1 MB). De munt zorgt dus voor een opschaling van de blockchain technologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *