Beste apps om crypto te verdienen
Beste apps om crypto te verdienen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Zoek je nog een aantal simpele manieren om cryptocurrencies te bemachtigen? In deze blogpost vind je de beste apps om crypto te verdienen.

Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met zowel Android als iOS gebruikers. Desondanks is het vrij lastig om degelijke apps te vinden voor iOS, daarom zul je hieronder vooral Android apps vinden.

Beste apps om crypto te verdienen

Hieronder staan de beste apps om crypto mee te verdienen. Aangezien er continu nieuwe applicaties bijkomen, zullen we deze blogpost in de toekomst ongetwijfeld verder aanvullen.

1. CryptoPop

De eerste plek uit dit lijstje gaat naar de app CryptoPop. Deze app is vergelijkbaar met het bekende candy crush. Alleen deze keer speel je met symbolen zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple. Je kunt punten verdienen door zoveel mogelijk munten van dezelfde crypto te selecteren en hiermee van het speelveld te vegen.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om surveys in te vullen. Hiervoor krijg je dan een beloning in de vorm van Ethereum. CryptoPop is één leuke amuserende manier om kleine hoeveelheden van je favoriete cryptomunten te verdienen. De app is momenteel alleen beschikbaar in de PlayStore.

Download: Android - iOS

2. Bitcoin Blocks

De tweede plek uit deze lijst met beste apps om crypto te verdienen gaat naar Bitcoin Blocks. Ook deze variant toont veel vergelijkingen met Candy Crush waarbij je zeker keer een speelveld aan Bitcoin blokken dient weg te spelen.

Wat Bitcoin Blocks leuk maakt zijn vooral de combo’s die je kunt maken en opdrachten die je per level moet voltooien. Zodra je een level hebt voltooid kun je trouwens ook een advertentie bekijken voor extra punten. Heb je genoeg punten bij elkaar verzameld, dan kun je deze naar je Coinbase Wallet sturen.

Download: Android - iOS

3. Merge Cats

De derde plek uit dit lijstje met de beste apps om crypto te verdienen gaat naar Merge Cats. Je kunt punten scoren door zoveel mogelijk katten met elkaar te verbinden. Heb je genoeg kattenparen gevormd dan mag je door naar het volgende level.

Door middel van het spelen van Merge Cats kun je diverse opdrachten voltooien. Zodra je hogere levels weet je bereiken speel je vanzelf de mogelijkheid vrij om je punten in ETH te laten uitbetalen. Aangezien er continu weer nieuwe items worden vrijgespeeld is deze variant ongetwijfeld een van de beste apps om moeiteloos wat extra crypto te verdienen.

Download: Android - iOS

4. Bitcoin Solitaire

De vierde plek uit deze lijst met beste apps om crypto mee te verdienen gaat naar Bitcoin Solitaire. Een klassiek kaartspeel alleen dan in een modern jasje!

Deze app is ook onderdeel van het platform Bling Games. Wil je dus punten in crypto laten uitbetalen? Dan zul je hiervoor een account moeten aanmaken. Vervolgens kun je dit account koppelen aan een Coinbase Wallet en je zuurverdiende cryptocurrencies laten uitbetalen.

Download: Android - iOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen blogs
Categorieën
Laatste blogs